fbpx

Vegye könnyedén az akadályokat

Az Ízületek mentora

Óvja szüleit és nagyszüleit! 

Mozgásszervrendszerünk, ez az évtizedeken át tökéletesen szolgáló gépezet
apró mozgó alkatrészekből áll és mint ilyenek, folyamatosan kopnak, használódnak.

Ez természetes.

A mozgásuk egészsége az egész család értéke és érdeke.    

 

Garancia a biztonságra:
Magyarországon fejlesztett és engedélyeztetett termék, patikákban és a Rossmann drogéria hálózatában egyaránt elérhető.

Oszvald Marika és Várkonyi András ajánlásával!

a porcok, a csontozat és az ízületek egészségéért.

Közös a célunk

Megőrizni a mozgás örömét!

Egy éve szenvedtem az egyik bokámon lévő sarkantyú kinövés és achilles-ín gyulladás, másik lábamon a talpi bőnye okozta fájdalom miatt. Mióta szedem az értékes hatóanyagokat tartalmazó LeViola kapszulákat, azóta határozottan jobban tudok menni és a fájdalom is csökkent. Férjem műtött térdei vissza-visszatérő fájdalmát is enyhíti. Csak ajánlani tudom.

emeszem

Az elhasználódott ízületeknek támogatásra van szükségük.

Óvja meg őket a gyulladástól, búcsúzzon el a fájdalomtól! Védelmezze ízületeit és csontrendszerét aktív növényi hatóanyagokkal.

Fedezd fel az összetevőket és a hatásaikat!

A LeViola 30 napra elegendő, aktív természetes növényi hatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Salix alba

Dioszkuridész már az ókorban leírta, hogy a növény minden része gyógyító hatású. A középkori szerzetesek és orvosok lázcsillapításra és ízületi panaszok enyhítésére is alkalmazták. A LeViola kapszulában megtalálható alkotóelem, a fűzfa, gyógynövényként akkor vált világhíressé, amikor hatóanyaga, a szalicin mintájára előállíották az első modern gyulladáscsökkentő gyógyszert, az aszpirint.

Étrend-kiegészítőként alkalmazva a fűzfakéreg hozzájárul az izmok és ízületek egészségének fenntartásához.

Boswellia serrata

A Boswellia serrata, magyarul indiai tömjénfa fontos hatóanyaga a boswellinsav. Ez a növény már az ókorban is gyulladáscsökkentőként volt ismert. Az 1970-es években tudósok arra jutottak, hogy a Boswellia serrata a nem szteroid gyulladáscsökkentőkkel hasonló mechanizmussal rendelkezik, valamint az 5-lipoxigenáz enzimet is gátolja.
Kivonatát elsősorban ízületi gyulladások esetén alkalmazták a népi gyógyászatban. A növény leginkább  Afrikában őshonos, de gyantáját az ajurvédikus gyógyászatban is több 100 éve használják.

Étrend-kiegészítőként a Boswellia serrata hozzájárul az ízületek hajlékonyságának fenntartásához, támogatja az izmok, ízületek és csontok működését.

Astragalus membranaceus

Az Astragalus membranaceus egy Ázsiában és Mongóliában őshonos növény. Kínai neve Sárga Vezér és a kínai gyógyászatban a legjelentősebb gyógynövények egyike.

Használatát már a 2. században lejegyezteék: a gyulladás csillapítására, a szervezet regenerációjának segítésére alkalmazták.

Az Astragalus membranaceus hozzájárul a fizikai jólléthez, támogatja az ízületek mobilitását és hajlékonyságát, támogatja a fizikai és mentális állóképesség megőrzését.

Viola odorata

Éppen hogy csak kilátszik a földből, leveleinek hatását mégis régóta – kb. i. e. 500 óta – használja az ember gyógyításra. Nagyjából 4-500 a Viola nemzetséghez tartozó ibolyafajt ismerünk.

Vajon a modern ember elfelejtette gyógyító hatását? A Viola odorata értékes hatóanyagai a szaponinok, a szalicilsav és az antociánok.
Ez az illatos, különleges kis virág hozzájárul a fizikai jóllét fenntartásához, az izületek mobilitásának és rugalmasságának fenntartásához.

 

Glükózamin-hidroklorid és kondroitin-szulfát

A glükózamin és a kondroitin az ízületek fontos építőelemei. Ez a két anyag a proteoglikánok csoportjába tartozik, mely az ízületek 10-20 százalékát alkotja. Alapvetően óriás szénhidrát molekulák fehérjéhez kapcsolódva, melyek a kollagén rostok közötti teret bélelik ki az ízületi porcban. Ezeket az aminocukrokat a szervezet glükózból állítja elő, de az életkorunk előrehaladtával termelődésük jelentősen lecsökken. Pótlásuk egyik lehetősége az étrend-kiegészítőként való alkalmazás – ez azonban nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

Hidrolizált halkollagén

Az ízületek közel 20 százalékát kollagén alkotja, így alapvető jelentősége az ízületek és a porcok egészségében megkérdőjelezhetetlen. A fájó ízület a kollagéntermelődés csökkenésének egyik tünete lehet.

A kollagén előállítására az emberi szervezet is alkalmas. A saját kollagén termelődéshez és az elfogyasztott kollagén hasznosulásához elengedhetetlenül szükség van C vitaminra, így ezek együttes fogyasztása szinergista hatású.

C-vitamin

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. Hatását azonban azon keresztül is kifejti, hogy elengedhetetlen a kollagén hasznosulásához, illetve a szervezetünk saját kollagén termelődéséhez, amelynek serkentéséhez -nagyon érdekes módon- a kívülről bevitt, elfogyasztott kollagén is támogatólag hozzájárul.

Rendelje meg most!

Természetes erő kapszulába zárva.

  • LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (1×90 db kapszula)

    9 990 Ft
  • LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (2×90 db kapszula)

    17 890 Ft
  • LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (3*90 kapszula)

    25 890 Ft
  • LeViola© Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula (5*90 kapszula)

    41 590 Ft

A kapszula szedése a porcok, a csontozat és az ízületek egészségének fenntartása érdekében javasolt

A kombináció többek között az izmok, az ízületek és a csontok működését támogató anyagokat tartalmaz, valamint olyan összetevőket is, amelyek az egészséges és jól működő ízületek komponensei.